Bord Iascaigh Réigiúnach an Oirthir

Home » Fishing

De Boyne Valley Visgrond

Welkom

Welkom in der Boyne Valley visgrond. In det gebied treft u uitsekende mogelijkheden tot sport, zoetwater en zeevissen, die zowel aan de verwachtingen van deskundige en ervaren hengelaars als an beginners in der sport zullen voldoen. Er ist een grote verscheidenheid aan vis warteren in der Boyne Valley visgrond et u wordt uitgenodigd om zelf de kwaliteit en de diverse mogelijkheden van het vissen op de proef de stellen.

Sportvissen kan zowel in der river de Boyne en haar zijrivieren als in een aantal kliene tot middlgrote meren in der buurt van Collinstown en Fore in de provincie Westmeath. De meren rondom Bailieboro en Virginia in het noordwesten en een aantal meren in der buurt van Collinstown en delvin bevatten uitstekende vooraaden zoetwatervisen, en hetzelfde geldt voor de Royalen Grand Canals in Enfield en Edenderry. zeevissers komen aan hun treeken langs het stuk kustlijn dat zich zuidwaarts uitstrekt van Clogherhead tot aan Laytown, en bij de uitmonding van de Boyne waar zij uitstroomt in der Ierse Zee.

De nabijheid van de Boyne Valley tot de voornaamste vliegvelden en zeehavens betekent dat men in een paar uur rigden een voortreffelijk visgebied kan bereiken. Als visbestemming heeft de Boyne Valley bijzonder veel te beiden en een bezoek is daarom zeker de moeite waard.

Zoetwatervissen in de Boyne Valley Visgrond

[Return to the top of the page]

About this site

The Eastern Regional Fisheries Board presents this web site as a definitive guide to salmon, trout, coarse and sea fishing in Monaghan, Meath, Louth, Dublin, Wicklow and Wexford.

More resources